Belysning

DOLD BELYSNING
Du kan använda våra belysningar både som huvudbelysning och mysbelysning. MEN det finns även möjlighet att kombinera dessa. Vi erbjuder allt detta i många olika valbara former och färger. Du kan till och med välja att själva ljuskällan ska vara synlig eller inte. För att dölja ljuset kan vi använda en profil av aluminium eller PVC, så någon större omvandling behövs inte, inte ens då när inbyggnaden sker i efterhand.

DÄMPAD BELYSNING
Dämpad belysning är ett lugnande, skönt, milt ljus som reflekteras tillbaka från en yta och som har lugnande effekt på ögonen.
Vi kan möta allt fler typer av dämpad belysning (mysbelysning) i affärer, klädbutiker, köpcentrum, salonger, drogerier, men även i visningsrum.

BARNENS FAVORIT
Det finns massor av former och färger att välja mellan från den sagolika färg världen som kan bli våra barns stora favoriter. Skapa en fin omgivning för barnen, där de känner sig trygga och säkra! Dessa känslor kan nås genom att använda färger som de tycker om och genom att anpassa omgivningen till deras lilla fantasivärld. Det är viktigt att en vänlig ljuskälla lyser medan de sover, till exempel med en sagofigur monterad i taket, en liten måne eller en stjärnhimmel.